Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápasy

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

f

vojta,23. 6. 2013 20:12

boj 2 bojovník

Re: f

ADMIN,23. 6. 2013 20:32

Jsi mnohem lepší než tvůj protivník. Jediné, co má on lepší, je kůň, a to má o dost lepšího koně.
PŘIPRAVUJE SE BOJ (Oblékáte se každý ve své šatně a připravujete si zbraně.)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
BOJ ZAČÍNÁ
Každý jedete na svém koni. Ty jedeš se psy. Psi běží proti tvému nepříteli. Vycvičený pes se zakousává do jeho koně a kůň se splašil, běží na tebe. Aty máš střední zranění! Avšak nevzdáváš se a bojuješ. On bojuje také. Ty máš ale více zbraní a on už nemůže, padá z koně a ................................................... OMDLEL!! Ale má tu ještě svého bojovníka, ale ten ví, že má boj prohraný, a tak se vzdává!
.
.
.
.
VYHRÁL JSI TEDY!
Tvůj bojovník neutržil žádné zranění, ale ty střední. Získal jsi 900bodů! A tvůj nepřítel ti dává jako poklonu svůj luk 7 a už nechce svého bojovníka, protože ho zradil, a tak se ti ten bojovník nabízí s 15% celkovým zdravím jen za 200 bodů!
Přijímáš?

Re: Re: f

vojta,23. 6. 2013 20:44

přijímam

boj

VOJTA,15. 4. 2012 18:09

chci bojovat s bojovníkem 3

Re: boj

admin,15. 4. 2012 18:27

Dneska to budu vyhodnocovat jinak,tak pozorně čti!
On měl víc energie,spokojenosti a měl koně.
Ty máš víc síly a krve,zbraní,oblečení a máš dva psy.
Oba jste měli pomocníka,ale on měl pomocníka s menším zdravím.
Protože jsi měl málo energie měl si co dělat aby ti vystačila,ale zbytečně si jí neplácal a zbylo ti jí dokonce 5%.Síly jsi měl víc a ani jí nebylo tolik potřeba,takže ti jí zbylo 20%.Krve jsi měl až příliš dost,ale máš střední zranění a přišel jsi o 30%krve,takže ti jí zbylo 64%.Spokojenost jsi tolik nepotřeboval a proto ti jí z 29% zbylo 20%.Měl jsi hodně zbraní a takže jsi měl výhodu,ale on měl koně a tvoji psy byli malí,proto ti až tolik moc nepomohli a jeden tě ani neposlouchal a jak se začlo bojovat utekl pryč.Ten druhý ze začátku boje kousal bojovníka,ale pak ho bojovník bodnul mečem a tak pejsek utekl a nemohl už dál pokračovat v boji.Po několika minutech vyčerpání jsi zneškodnil jeho koně a byl jsi na tom docela líp.A teď hádej kdo vyhrál!.............................................................................................................................................................................................................................................................---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ty jsi vyhrál,to je supr ne?vyhrál jsi 2000bodů,tak doufám že jsi spokojený :)

odpověď

vojta,1. 1. 2012 19:38

ano

boj

vojta,1. 1. 2012 17:54

chci bojovat s 3 bojovníkem

Re: boj

admin,1. 1. 2012 19:26

BOJ NASTÁVÁ
Ty se svým pomocníkem každý střílíte do bojovníka a jeho pomocníka a oni jsou zasaženi,ale bojovat mohou ál každý ztratil 5%krve.Bojovník se rozeběhl na koni a porazil tebe i tvého pomocníka,ztratili jste docela dost krve.Každý 5%.Bojovník vyndal meč a ty jsi to rychle postřehl proto jsi ho vyndal také.Bojujete proti sobě.Tvůj pomocník si vytáhl meč a bojuje proti jeho pomocníkovi,rychle ho zdolává,protože pomocník nemá meč!A teď byl jeho pomocník vyřazen!Teď ti pomocník pomáhá šermovat s bojovníkem,ale ten je silný.Vy to vidíte a proto se radši oddalujete.Potajnu si vytahujete luk a bojovník si myslí,že jste se vzdali.A otočil se a říkal že jste srabové a tak.Vy po něm zatím střelíte lukem a on se zrovna otáčí,ale už to nestihl,ale co se to děje střela se odrazila od brnění a letí přímo na vás.To snad né!Střela střelila do tebe,nestačil si uhnout a máš vážné zranění zbylo ti jen 20%krve a v boji nemůžeš pokračovat.Pokračuje tvůj pomocník a ty mu dáváš vše co máš.Bojovník si myslí že má vyhráno.Vytahuje meč a rozjíždí se na koni proti tvému pomocníkovi,kterého rychle poráží a pomocník nemůže dál bojovat.Bojovník je však docela hodný,proto ti nabízí remízu s jednou podmínkou a to takovou že ty mu necháš svůj meč.Přijímáš?

boj

VOJTA,30. 12. 2011 11:33

chci bojvat s 2.bojovníkem

Re: boj

admin,30. 12. 2011 11:45

To jsi si vybral tedy no.Uvidíš jak teď boj probíhal.
Ze začátku to bylo teda drsné.Bojovník se svým pomocníkem nastoupil a bojovník serděl nakoni a rozběhl se proti tobě se svým mečem a ty se svým pomocníkem jste vrazili lukem do jeho pomocníka,takže bojovník se lekl a uskočil se svým koněm.Jeho pomocník už nemohl dál bojovat,proto byl vyřazen z boje.Boj pokračoval dál.Bojovník se docela rychle vzpamatoval a jel a chtěl zabít tvého pomocníka a skoro se mu to podařilo,kdybys mu jeho koně nezasáhl mečem,z koně tekla krev,ale jen ze dvou nohou,proto už taky nemohl dál bojovat,ale tvůj pomocník taky nemohl dál bojovat,protože má střední zranění.Teď už v boji zůstal jen bojovník a ty.Bojovník se svým mečem šel proti tobě a ty ses díval na opačnou stranu,proto tě zásáhl mečem a sákra,zasáhl tě zrovna do krku a to je blbé místo,ale díky tomu že to byl docela blbý meč,tak jsi měl jen střední zranění.Oba dva jste nemohli už pokračovat a proto boj skončil remízou a rozhodlo se že se bude pokračovat až večer,ale oba dva jste to nechtěli přijmout,proto vám každému dali 100bodů a večer BOJ POKRAČUJE.

Re: boj

admin,31. 12. 2011 12:50

BOJ POKRAČUJE
Všichni jste se alespoň částečně uzdravili,tak boj může pokračovat!
Bojovníci nastupují.Teď jejich pomocníci.Výborně boj může začít!Ty běžíš proti bojovníkovi,míříš mu lukem přímo do břicha,kde nic nemá,jen kůži.Výborně jsi vybral.Super zasáhl si ho do břicha a bojovník ztratil 10%krve.Bojovník chvíli nemůže bojovat,proto si nachvíli odpočine a bojuje za něj jeho pomocník.Ten mečem proti tobě šermuje,je však proti tobě příliš slabý,proto jsi ho svým mečem ihned přemohl.Bojovník opět nastupuje do boje a jeho pomocník jde z boje pryč,protože je vážně zraněný.Ty a tvůj pomocník bojujete proti bojovníkovi.Tvůj pomocník má luk a ty svůj meč.Ty šermuješ s bojovníkem a boj je celkem vyrovnaný.Tvůj pomocník střílí lukem po bojovníkovi,je to velice napínavé.Bojovník ztrácí krev a sílu.A ty ztrácíš taky krev,ale pomocníkovi se zatím nic nestalo,jen pár škrábanců.Á co se to děje,boj byl přerušen!!!Bojovník padl,je snad?ANO,Bojovník je MRTEV!!!Tak to byl velmi dobrý boj a taky namáhavý.Ztratil jsi toho příliš hodně,potřebuješ si odpočinout a protože bojovník je mrtev,můžeš si vzít jeho meč,pokud budeš chtít,ale koně si vezme jeho pomocník a přilbu s botami si taky vezme jeho pomocník,ale meč je super.A taky získáváš za tak namáhavý boj 2000BODŮ.GRATULUJU a doporučuju do dalšího boje se pusť až večer,protože teď by jsi asi další boj prohrál.JEŠTĚ JEDNOU GRATULUJU.

boj

vojta,29. 12. 2011 13:34

bojovník 1 a nechci být nahatej

Re: boj

admin,29. 12. 2011 13:38

Průběh boje
Nebyl si nahatej,měl si slabou košilku a tepláky.Ze začátku se bojovník tebe bál a ty sis už myslel že máš vyhráno,když v tom se bojovník rozběhl a s mečem šel na tebe.Naštěstí jsi zasáhl včas a vystřelil si po něm lukem a protože on měl docela málo krve tak ihned padnul a měl vážné zranění a sílu už neměl žádnou,proto nemohl dál bojovat,ale ty si během boje utrpěl lehké zranění na levé ruce.Zato si vyhrál.Získáváš za boj 400bodů.